Lørdagsbad

Offentlig bad er dessverre stengt, i tråd med regionale anbefalinger for smittevern. Forhåndskjøpte billetter vil bli automatisk refundert.
De nye reglene gjelder foreløpig i tre uker, men kan bli forlenget på kort varsel. Informasjon om når badet kan åpne igjen blir publisert så snart vi vet noe mer.

Velkommen til lørdagsbadet på Sandbekken. Det er Lørenskog-Rælingen kappsvømmingsklubb som organiserer dette på dugnad, og alle inntekter går til klubben. Så lenge korona-restriksjonene varer vil lørdagsbadet bli gjennomført på samme måte som offentlig bad i kommunal regi: forhåndssalg av billetter på nett, og publikum slippes inn i puljer.

 

Vi ønsker at alle våre badegjester skal bli trygt ivaretatt i henhold til gjeldende smittevernregler. Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som har besøkt Lørdagsbadet. Du må derfor kjøpe billetten din på forhånd, og registrere navn og e-post. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Husk å holde avstand både i garderoben og i bassenget. Er du syk så skal du holde deg hjemme. Velkommen til å hoppe i vannet med Lørdagsbadet!

VIKTIG INFORMASJON:

Alle må ha med egen badehette. Det vil ikke være mulig å låne badehetter, svømmebriller eller annet personlig utstyr på grunn av smitteverneregler. Kjøp av badehette vil være mulig ved ankomst, ta kontakt med badevakten som sjekker billetter. Personer uten badehette vil bli bortvist fra bassenget, forhåndskjøpt billett refunderes ikke på bakgrunn av dette. Utlån av badeleker som normalt. 

BILLETTER:

Det blir ikke salg av billetter på stedet, kun forhåndssalg på nett, og det legges ut et svært begrenset antall. Salget skjer gjennom eBillett, og nye billetter legges ut på søndager. Dette både for å unngå kø og trengsel i billettsalget, og fordi publikum lett skal se om det er ledige billetter uten å måtte møte opp. Du finner billetter ved å gå inn i arrangementskalenderen på nettsiden iRælingen.

Av praktiske årsaker vil det kun være to billettkategorier tilgjengelig: damegarderobe og herregarderobe. Prisen for disse blir satt midt mellom ordinær pris for barn og voksen, og de skal benyttes av alle - voksne, barn og honnør. Det blir beklageligvis ikke anledning til å benytte eller kjøpe klippekort/sesongkort foreløpig. Klippekortene går ikke ut på dato, og kan dermed spares til de midlertidige restriksjonene er opphevet, men dersom du har et klippekort du likevel ønsker å løse inn i enkeltbilletter så ta kontakt med oss på kultur@ralingen.kommune.no. 

ÅPNINGSTIDER:

Publikum vil slippes inn i puljer. Det selges et begrenset antall billetter til hver pulje. Billettluka vil ikke være betjent mellom tidene for innslipp. Møt opp i god tid før innslipp, vent utenfor og hold god avstand til andre. Badevaktene vil følge puljene til garderobene. Besøkende må selv sørge for å beregne god nok tid i garderobene etter bassengtiden dersom de trenger mer enn de 15 minuttene som er avsatt. Lørdagsbadet i Marikollen åpner foreløpig ikke, men lørdagsbadet på Sandbekken åpner fra og med 17. oktober.

Puljer Sandbekken bad mandager og onsdager: 

  • Kl. 17:15 Familiebad (alle ute av bassenget senest kl. 18:15, ute av garderobene 18:30)
  • Kl. 18:50 Kun voksne (alle ute av bassenget senest kl. 19:50, ute av garderobene 20:05)
  • Kl. 20:25 Kun voksne (alle ute av bassenget senest kl. 21:25, ute av garderobene 21:40)

Puljer Sandbekken bad lørdager: 

  • Kl. 10:00 Familiebad (alle ute av garderobene 11:40)
  • Kl. 12:00 Familiebad (alle ute av garderobene 13:40)

Puljer Marikollen bad torsdager:

  • Kl. 17:45 Familiebad (alle ute av bassenget senest kl. 18:45, ute av garderobene 19:00)
  • Kl. 19:30 Seniorsvømming (alle ute av bassenget senest kl. 20:30, ute av garderobene 20:50)

 

ANNEN INFORMASJON

Avstandskravet (i øyeblikket 1 meter) skal overholdes både i garderober og basseng. Vennligst følg badevaktenes anvisninger. I Sandbekken bad vil det bli skiltet sirkelsvømming for å gjøre det enklere å holde avstand. Dette skal respekteres. Gjester som unnlater å rette seg etter badevaktenes anvisninger vil bli bortvist, og det gis ingen refusjon for kjøpt billett i så tilfelle. 

Det vil ikke bli satt av områder til fri lek i Sandbekken bad under kommunalt offentlig bad mandag og onsdag, kun sirkelsvømming. Barn har adgang i første pulje, men vi anbefaler at familier med små barn heller benytter seg av Marikollen bad inntil videre. 

_
_
_