Thomas & Tvilerne

Thomas & Tvilerne er en akustisk visegruppe etablert rundt tekster skrevet av Thomas Marthon Engevold. Bandet har sin hovedbase i Åsgårdstrand, men deler av besetningen, samt assosierte medlemmer og produsenter holder til både i Oslo, Lørenskog og Bergen - litt som en moderne familie.

ANGELINA & FILLEFRANS - med undertittelen Elviras hemmelighet - er en samling visetablåer som forteller historier om personlighetene som frekventerer det fiktive vanningshullet Heaven pub:
Her finner du Angelina, kassadame og sirene, som bærer på en drøm om å synge som Edith Piaf. På sin faste plass ved det runde bordet sitter "kong Fillefrans" i sin loslitte jakke. Bohemen som en gang skulle bli stor poet, men som nå mer leter etter den sanne kjærligheten, litt varme og en klem. Den tidligere soldaten som kalles Obersten, som helst sover ute på en benk under åpen himmel, og som sleper med seg minner fra en krig i et annet land - som ikke var hans - men som han likevel utkjempet og tapte. Hans gode venn og svirebror, Herr Paulsen - den en gang så vellykkede forretningsmannen som hadde for stort hjerte og for dype lommer.
Også Elvira da, evig dansende, ensom og hemmelighetsfull i natten.

«En håndfull bunnløse sjeler, med sår som ikke vil gro..»

Angelina & Fillefrans er en visesamling hvor vi blant annet har funnet inspirasjon i arven etter de store svenske viselegendene - Bellman, Taube og ikke minst Cornelis Vreeswijk. Særlig «Fredmans epistlar» av Bellman, og Cornelis Vreeswijks «Felicia`s svenske suite» har vært katalysatorer for idèen om et konseptalbum.

Albumet ble spilt inn i April 2020 med utgivelser både digitalt og på vinyl.

 

RULLESTOLPLASSER  

For å reservere rullestolplass, vennligst kontakt Marikollen kultursal på e-post kultur@ralingen.kommune.no. Rullestolbillettene hentes og betales i billettluka før forestillingen. Billettsalget åpner 45 minutter før forestillingens start. Uavhentede reservasjoner vil bli slettet 5 minutter før forestillingens start. Det er to rullestolplasser i Marikollen kultursal. Hver av dem har inntil to plasser tilgjengelig for ledsagere/følge. Disse må også reserveres sammen med rullestolplassen og betales ved avhenting. Er det flere personer i følget, må disse kjøpe billett på ordinær måte (eBillett.no). Vi kan dessverre ikke garantere at de får plasser i nærheten av rullestolområdet, det vil avhenge av hva som er ledig på kjøpstidspunktet. 

Billetter til Thomas & Tvilerne

  1. Tor 19. nov kl 19:00 215 kr   Marikollen kultursal Musikk Salg ikke åpnet
Vis hele programmet
_
_
_